Tiistaina 15. tammikuuta 2019 klo 18.00 – 20.00  Kahvila-Ravintola Sauma. Vapaudenkatu 57, FI-40100 Jyväskylä, Suomi

Filocafé: Pyhä

Mikä on pyhää? Mitä pyhällä tarkoitetaan? Onko mikään pyhää? Tule mukaan kuuntelemaan ja jakamaan ajatuksia pyhästä. Filocaféssa on vierailevana puhujana Olli-Pekka Moisio Jyväskylän yliopistosta.

Filocafé on kohtauspaikka erilaisille ihmisille ja näkökulmille. Tarkoituksena on vaihtaa kahvikupin ääressä ajatuksia ja luoda mahdollisimman monipuolinen ymmärrys aiheesta.

Keskustelun alustaa yliopiston lehtori Olli-Pekka Moisio, Jyväskylän Yliopisto. Keskustelua vetää Leena Kakkori, YTT.

############################################################################

Keksiviikkona 10.10.2018 Pidän Jyväskylän Kriittisen korkeakoulun järjestämän luennon logoterapiasta kaupungin kirjastolla klo 17 alkaen kirjaston kokoustilassa toisessa kerroksessa. Luennon maksu on 20 euroa ja vielä on muutama paikka vapaana. Katso https://jklkriittinen.blogspot.com/search/label/syksy%202018

Johdatus Viktor E. Franklin logoterapiaan ja vuorijonoharjoitus

10.10.2018 klo 17.00–19.30 Jyväskylän kaupunginkirjaston kokoustila (Vapaudenkatu 39–41, 2. kerros, käynti lastenosaston puolelta)

Dosentti ja diplomilogoterapeutti VFI Leena Kakkori

Viktor E. Frankl pohtii logoterapiassaan kysymyksiä, joita jokaiselle meistä tulee jossain vaiheessa elämää vastaan. Monesti kysymykset elämän mielekkyydestä, arvoista, merkityksestä ja tarkoituksesta heräävät kohdattaessa elämän muutoksia. Muutokset voivat olla positiivisia tai negatiivisia, suuria tai pieniä. Valmiita vastauksia ei kuitenkaan ole, vaan logoterapia auttaa vastauksien etsimisessä. Logoterapiaa voi kuvata ennemmin elämän mittaiseksi kasvatukseksi ja kehitykseksi kuin perinteisesti ymmärretyksi terapiaksi. Vuorijonoharjoituksen tarkoitus on etsiä jokaisen omia arvoja ja arvostuksia elämässä.

Ilmoittautumiset 26.9. mennessä osoitteeseen jyvaskyla@kriittinenkorkeakoulu.fi. Tämän jälkeen voi kysyä vapaita paikkoja. Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta ilmoittautumisajan päättymiseen saakka. Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta/poisjäännistä veloitamme puolet (50 %) kurssimaksusta. Jos kurssille jättää tulematta eikä sitä ole peruuttanut, peritään maksu kokonaan.

Ryhmäkoko on max. 12 osallistujaa. Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/445798169234740/

Humanistisena ja elämänmyönteisenä logoterapiasta on apua erilaisissa elämänvaiheissa ja -tilanteissa, kriiseissä ja kohtaloniskuissa, elämän tarkoituspohdinnoissa sekä ihmisenä kasvun ja ammatillisen kehittymisen prosesseissa.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s